Over ons

Four05 is een kleinschalig webdesign bureau in Oldenzaal met als kernactiviteit het ontwerpen en bouwen van websites en webapplicaties. Sinds 2005 voorzien wij (voornamelijk) het MKB van professionele websites en webapplicaties van visueel ontwerp tot ontwikkeling en techniek. Daarbij neemt naast een passend visueel concept ook de functionaliteit een belangrijke plaats in. Zo worden de websites tegenwoordig standaard uitgevoerd in een ''responsive webdesign'', waarbij de website zich automatisch adequaat aanpast op het apparaat waarop de website of applicatie wordt bekeken, bijvoorbeeld een tablet of een mobiele telefoon. Voor de beheerders gebruiken we altijd eenvoudige content management systemen (CMS) zoals Joomla of Wordpress.

Jos Wissink (geb. 1970) is al sinds de vroege jaren van het internet in de weer met het ontwerpen en optimaliseren van websites. Als autodidact heeft hij daarbij veel kennis opgedaan van programmeertalen zoals HTML, PHP, Javascript en MySQL. Tevens heeft hij zich verschillende content management systemen (CMS) eigen gemaakt, waaronder Joomla!, Wordpress en XOOPS.

Het gebruik van Content Management Systemen (CMS) is tegenwoordig de standaard geworden bij het ontwikkelen van websites. Met een CMS kan een klant eenvoudig zelf aanpassingen doorvoeren in de tekst en afbeeldingen op de website. Tevens zorgen deze CMS systemen voor een gestructureerde inhoud van de websites, die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines als Google.

Four05 kan ook uw website beter vindbaar maken in Google. Door een gedegen zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation - SEO) van uw website zal de website beter geïndexeerd worden en zullen uw klanten u sneller weten te vinden.

7 redenen om voor Four05 te kiezen:

  • Minder is meer. Onze ontwerpen stralen professionaliteit uit door eenvoud en duidelijkheid.
  • Wij spreken dezelfde taal. Van ons geen turbotaal over bits en bytes.
  • Helder en transparant. Duidelijke afspraken die worden omgezet naar een concreet en betaalbaar voorstel.
  • Persoonlijk en direct. Een nauwe samenwerking om van uw project ons succes te maken.
  • Passie en ervaring. Meer dan 15 jaar geleden geboren vanuit een hobby, uitgegroeid tot passie...
  • Vernieuwing. Wij zijn continue bezig onze kennis te vergroten en grenzen te verleggen.
  • Referenties. Neem een kijkje in onze portfolio of vraag aan onze klanten wat zij van ons vinden.

Neem voor meer informatie contact met ons op!