Skip to main content
J&J Installatietechniek Almelo Four05 Portfolio

J&J Installatietechniek

Na jaren van een statische HTML pagina was het ook bij J&J Techniek uit Almelo behoefte aan een eigentijdse nieuwe website. De doelstelling was daarbij een zakelijke, eigentijdse en zoekmachine vriendelijke website te ontwikkelen. In 2020 is de gehele website bijgewerkt naar de laatste versie van Joomla! met een vernieuwde gebruikersinterface, die nog beter afgestemd is op mobiel gebruik.

J&J Techniek uit Almelo is een installatiebedrijf met een vooruitstrevend karakter. En vanuit dat karakter moest ook de website vernieuwd worden met een fris ontwerp dat aansloot bij de huisstijl en karakter van dit flexibele bedrijf.

Het was voor J&J Techniek van belang het serviceniveau met de 24-uurs service en samenwerkingsverbanden met partners centraal te plaatsen. Tevens moesten periodieke acties en de duurzaamheid van de organisatie de aandacht krijgen.

Omdat de informatie voor klanten en partners ook goed beschikbaar moest zijn op mobiele apparaten zoals tablets en mobiele telefoons, is gebruik gemaakt van een responsive ontwerp. Dergelijke ontwerpen passen zich aan op de grootte van het apparaat waarop de website en informatie geraadpleegd wordt.

Als basis voor de website wordt het content management systeem Joomla gebruikt. Joomla is een zeer krachtig en flexibel database gestuurd systeem, waarbij de beschikbare informatie op allerlei manieren gepresenteerd kan worden in de website. Via een uitermate klantvriendelijk beheerssysteem kan J&J Techniek zonder enige kennis van HTML toch de website voorzien van de laatste nieuwtjes of waar nodig de tekst nog even wijzigen of aanscherpen.