Area51 Skatepark Eindhoven Four05 Portfolio

Area 51 Skatepark

Na de Vans Rebeljam in Eindhoven kregen we eind 2011 de vraag of wij de website voor het nieuwe 040 BMX Park wilden verzorgen. Als trotse sponsor hebben wij dit fantastische initiatief door Pim van den Bos van harte gesteund. In 2018 is 040BMXPark gefuseerd met de 'buren' van Area51 en in 2019 sloot ook Urban dansschool "On The One" zich aan.

Het BMX- & Skatepark is ondertussen uitgegroeid tot een fantastisch park waar de grootste talenten van Nederland trainen, zoals Daniel Wedemeijer (Red Bull Pro BMX) en Tom van den Boogaard (Vans & Monster Energy Pro BMX en 2015 BNN Freestyle Games kampioen). En naast urban freestyle sporten zoals Skateboarden, BMX, Inline-skaten, Stunt Steppen en WCMX zal Area51 ook plaats gaan bieden aan andere "urban culture" sporten, zoals freerunning, breakdansen, urban dancing en muziek. 

De website van Area51 Eindhoven draait geheel op het content management systeem Joomla. Als onderdeel van de sponsoring verzorgt Four05 tevens het onderhoud, de domeinregistraties en webhosting.

advies, webdesign, website ontwikkeling, webhosting, joomla

© 2020 All rights reserved.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.